Culinair genieten

Algemeen

In ons schoolgebouw hebben we een restaurant waar op schooldagen lunch en diner wordt geserveerd. Ook hebben wij een Grand Café dat de gehele dag open is voor een drankje, hapje en vers gemaakt gebak of brood. Het restaurant en het Grand Café zijn toegankelijk voor gasten van buiten de school.

Lunch en diner worden door de leerlingen (11 t/m 16 jaar) bereid en geserveerd. Op deze manier kan letterlijk en figuurlijk de sfeer van onze school worden geproefd én kunnen onze leerlingen oefenen in de praktijk. Al vanaf het eerste leerjaar zijn de kook- en baklessen gericht op zelfstandig functioneren en ambachtelijk vakmanschap. Vanaf de tweede klas wordt ook serveren aangeboden.

Hoewel we een hoge servicegerichtheid nastreven, blijven wij in de eerste plaats natuurlijk een school. Het kan dus voorkomen dat we onze openingstijden een enkele keer moeten aanpassen vanwege schoolactiviteiten. We vragen hiervoor uw begrip.

Bereikbaarheid

Onze school ligt op loopafstand van station RAI. We zijn daarmee zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer (trein, bus, tram en metro), zowel vanuit de stad Amsterdam, als vanuit Amstelveen en zelfs de regio. Bezoekers met de auto kunnen deze parkeren in de parkeergarage in de Gelrestraat.