Opnieuw goud voor onze schoolkantine!

Sabine Udonieuws

Tijdens de dag van de Gezonde Schoolkantine heeft de Hubertus & Berkhoff voor de 5 keer op rij goud behaald! Een unieke prestatie! We zijn niet alleen de ‘lekkerste school van Nederland’, maar hebben opnieuw ook een van de ‘gezondste kantines’ van Nederland. Tijdens een online meeting met het voedingscentrum werd de gouden schoolkantineschaal uitgereikt. Deze was met de post opgestuurd.

Onze kantinebeheerder dhr. van Well heeft de schaal in ontvangst genomen. Dhr. van Well zorgt met drie stageleerlingen uit klas 3 voor overheerlijke gezonde maaltijden die de leerlingen dagelijks kunnen nuttigen in de onder- en bovenbouwkantine. Op verschillende locaties staan in het schoolgebouw watertappunten, zodat leerlingen altijd koud water kunnen tappen in een flesje of beker. In de drankautomaten worden er alleen calorievrije frisdranken aangeboden zonder suiker. Onze schoolkantine blijft zich ontwikkelen op het gebied van voeding. We hopen zo wederom vooruitstrevend te zijn.

De Gezonde Schoolkantine is een project van het Voedingscentrum voor een gezonder voedingsaanbod op v(s)o- en mbo-scholen. Voor meer informatie: www.voedingscentrum.nl/gezondeschoolkantine.