Ishika wint Amsterdamse Taartopmaakwedstrijd

Sabine Udotaartopmaakwedstrijd

Op woensdag 16 maart was het dan zover: de finale van de Amsterdamse Taartenopmaakwedstrijd. De vierde editie was weer een groot succes. De 7 finalisten (leerlingen uit groep 7/8) hebben hun best gedaan om hun taart mooi te decoreren. Het thema in de finale was Disney.

Toen alle finalisten binnen waren, kon je de gezonde spanning voelen. De organisator Dhr. Van Beek en juryleden Dhr. Meinders, Mevr. van Poelgeest en Mevr. de Braak waren erg benieuwd wat de kinderen gingen maken.

De kinderen hadden thuis al helemaal bedacht wat ze wilde gaan maken en ze gingen allemaal goed van start. Na verloop van tijd kwamen er prachtige creaties tot stand. De jury was enorm onder de indruk en had de moeilijke taak om te beoordelen wie er zou gaan winnen.

Toen iedereen klaar was, ging de jury in beraad. De leden waren het toch snel met elkaar eens wie er op welke plek moest eindigen. Nadat alle ouders/verzorgers zich hadden verzameld in onze kantine, kwamen de finalisten vol trots en spanning binnen voor de prijsuitreiking. De vierde editie werd gewonnen door Ishika Changoer.

Al met al weer een geslaagde finale.