Menu

terug naar vorige paginaRestaurant

Restaurant Délicieux

In restaurant Délicieux tonen leerlingen hun kook- en serveerkunsten. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond kunt u van 18.00 tot 20.00 uur terecht voor een driegangen diner voor €15,- (excl. drankjes). U heeft dan een keuze uit drie voor-, drie hoofd- en drie nagerechten. Op alle middagen doordeweeks kunt u van 12.00 uur tot 13.15 uur terecht voor eveneens een driegangen lunch voor €10,- (excl. drankjes). Deze lunch- of dinerervaring kunnen wij u van harte aanbevelen.

Reserveren?
Dat kan! Meer informatie vindt u op deze pagina.

Lunch- en dinerkaart

Lunchkaart

Voorgerechten 
Winterse soep van pompoen met gegrilde venkel en belugalinzen met bieslookolie€4,-
Oosters gelakt buikspek met zoetzuur van komkommer en radijs met een sesamkoekje€4,-
Hoofdgerechten 
Sereh-spies met varkenshaas, tomatenchutney, kimchi (gefermenteerde witte kool) en een taartje van zoete aardappel€7,-
Gebakken paddenstoelen met puree van pastinaak, zilte aardappels en jus van truffel€7,-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappel- en/of groentegarnituur 
Desserts 
Appelcrumble met ijs van Werthers echte en een pistache koekje€4,-
Chocolade brownie, sinaasappelijs, crème van tonkabonen en sinaasappel koraal€4,-
Bovenstaande gerechten als driegangenmenu voor € 10,- 

Dinerkaart

Voorgerechten 
Winterse soep van pompoen met gegrilde venkel en belugalinzen met bieslookolie€5,-
Oosters gelakt buikspek met zoetzuur van komkommer en radijs met een sesamkoekje€5,-
Steak-tartaar met een appelcornichonsalade, bitterbal van rund en een gebakken kwarteleitje€5,-
Hoofdgerechten 
Sereh-spies met varkenshaas, tomatenchutney, kimchi (gefermenteerde witte kool) en een taartje van zoete aardappel€8,-
Vis van het seizoen met basilicumboter, ratatouille en pommes Dauphine€8,-
Gebakken paddenstoelen met puree van pastinaak, zilte aardappels en jus van truffel€8,-
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappel- en/of groentegarnituur 
Desserts 
Flensjes met bananen Bailey’s roomijs, chocoladesaus en bananenbonbon €5,-
Appelcrumble met ijs van Werthers echte en een pistache koekje€5,-
Chocolade brownie, sinaasappelijs, crème van tonkabonen en sinaasappel koraal€5,-
Bovenstaande gerechten als driegangenmenu voor € 15,-